De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gebak met chocolade en druiven
Omschrijving:
Gebak met chocolade en druiven
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

Deeg:
6 eieren 200 g suiker
300 g bloem
100 g crème
1/2 zakje bakpoeder
25 g cacao
50 g donkere chocolade
50 ml olie

Cream:
500 g room
300 g druiven
5 eetlepels
druiven siroop
2 enveloppen gelatine

Glazuur:
200 g donkere chocolade
50 g crème

space
Bereiding:

Klop de eiwitten,voeg suiker toe en blijf kloppen tot het mengsel verhardt.Voeg eierdooiers,room,olie en omogeniseer.Giet bloem gemengd met bakpoeder en cacao.Smelt 50 g chocolade en voeg in het deeg.Smeer met boter een ovenschaal,bestrooi met bloem en giet de deeg erin.Bak 45 min op 200 gr in de oven.Snijd het blaad in 3 partijen.Zalf elke vel met druiven sap.Op de eerste vel smeer slagroom en druiven siroop.Zet het tweede vel erover en  doe hetzelfde met slagroom en druiven sap.

Glazuur:

Smelt de chocolade,voeg room en roer.Klaad het heele gebac met dit creme en decoreer met druiven in chocolade

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid