De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Salade met gegrilde kip en gebakken pita
Omschrijving:
Salade met gegrilde kip en gebakken pita
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 st kip. (415 g)
ijsbergsla 1 stuk. (450 g)
rood 1 st. grote (240 g)
kalamata olijven 100 g
100 g feta kaas
Libanees pitabrood 200 g
5 eetlepels olijfolie
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels balsamico azijn
gedroogde oregano 1 theelepel naar boven
zout en peper

space
Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 gr voor de pitabrood.Snijd ze in stukjes en verdeel ze in een ovenschaal,bekleed met bakpapier.Strooi met olijfolie en laat ze in de oven 10 min.Nem op een houte snijplank en laat het afkoelen.Snijd de kippenborst in plakjes,geef ze met zout,peper en oregano en bak ze bruin in de grill pan.Laat afkoelen op een bord.In een grote kom,meng de kip stukjes met olijven,feta in stukjes,tomaat en de pita brood in stukjes.Maak de vinaigrete>in een kom plats 4 eetlepels olijfolie,2 eetlepels balsamico azijn,2 eetlepels citroensap,resterende oregano en vers gemalen peper.Meng dat tot je een emulsie krijgt.Giet erover de salade en meng goed.Aleen als je gelijk serveer doe je de vinaigrete erin en anders niet.

space
 Categorie:  Salades Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid