De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Bloemkool soup met Emmentaler
Omschrijving:
Bloemkool soup met Emmentaler
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

· 1 middelgrote bloemkool
· 1 kop geraspte Emmentaler
· 1 hele knoflook
· 1/2 eetlepels olijfolie
· 1 eetlepel boter
· 1/4 selderij
· 1 witte ui
· 1 geraspte wortel
· Zout en peper
· Tijm
· 1 eetlepel bloem
· 1/3 kopje witte wijn
· 1/2 kopje water
· 2 kopjes groentebouillon
· 1 laurierblad
· Peterselie
· Gebakken bacon

space
Bereiding:

Snijd de bloemkool en zet het in een pan met olijfoliezout en peper.Pesknoflook,voeg bij de bloemkool,bestrooi met zout en peper.Zet in de oven voor 20 min.Smelt boter,bak de ui,selderij en wortelen 0 min,voeg daarna bloem en kruiden.Voeg de wijn,en naar en paar minuten voeg ook de groentenbouilon en water.Voeg ook de laurier.Voeg alles in de blender samen met ementaller tot een romige creme wordt.

space
 Categorie:  Soepen - Bouillons Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid