De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Kruidige krieltjes uit de oven
Omschrijving:
Kruidige krieltjes uit de oven
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

8 chipolata worstjes
600 g groenten (knolselderij,prei of bleekselderij)
8 tenen ongepelde knoflook
6 takjes rozemarijn
100 g geraspte oude kaas
200 ml kookroom
500 g krieltjes in de schil
2 rode uien in stukken
6 takjes tijm

space
Bereiding:

Verwarm de oven voor 200 graden Celsius. Boen de krieltjes met een borsteltje goed schoon.
Meng in een kom de krieltjes, knoflook, parten ui, helft van de takjes tijm en helft van de takjes rozemarijn. Sprenkel er 2 eetlepels olie over en bestrooi met zout en peper. Schep goed om verdeel over een bakplaat. Schuif de bakplaat in het midden van de oven en rooster 20 minuten.
Haal intussen de blaadjes van de rest van de takjes tijm en de takjes rozemarijn en hak ze fijn. Meng in een kom de worstjes met de gehakte kruiden, sprenkel de rest van de olie erover en bestrooi met peper en zout.
Neem de aardappels uit de oven, schep goed om en schep de worstjes erdoor. Schenk de kookroom over het gerecht en strooi de kaas erover. Bak het gerecht nog 20 minuten in de oven. Verdeel het gerecht over 4 borden.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid