De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Cake met karamel glazuur
Omschrijving:
Cake met karamel glazuur
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

Voor deeg bladeren heb je nodig:

2 eieren
1 kopje olie
1pahar suiker
1 snufje
meel als dekking

Voor de vulling heb je nodig:

150 g poedersuiker
200 g margarine voor gebak
2 eiwitten
3 eierdooiers
1 vanille
schil van 1/2 citroen

Voor de karamel heb je nodig:

1 kopje melk
1 kopje suiker

Voor het glazuur je nodig:

5 eetlepels poedersuiker
2 eetlepels cacao
2 eiwitten
wat water

space
Bereiding:

Voor het deeg meng de hierboven genoemde met karamel als je voor te bereiden ingrediënten: zet op het vuur en laat de suiker smelten.Draai dan het vuur uit en laat de melk totdat caramel is opgelost.
Als het nodig is je kan beetje bloem toevoegen.Verdeel het deeg in 4 bladeren en bak ze op de rug van een bebloemde ovenvorm.Voor de room, wrijf de suiker en margarine, voeg vervolgens nog eens 3 eierdooiers en vanille.Klop 2 eiwitten schuim en voeg ze aan de room.Voor glazuur, wrijf eiwitten 5 eetlepels poedersuiker tot je een glazuur.Zet creme tussen de bladeren deeg,op het laatste het glazuur en bestrooi dan met een eetlepel cacao gekookt in water.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  Meer dan 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Expert Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid