De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gebakken kabeljauw schnitzel
Omschrijving:
Gebakken kabeljauw schnitzel
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

600 g kabeljauwfilet
2 eieren
bloem
zout
peper
knoflookpoeder
limoensap
wat olie

space
Bereiding:

Ontdooi de vis.Besprenkel met citroensap,zout,peper en knoflookpoeder.Klop de eieren,voeg 2 eetlepels bloem toe en meng goed dat er geen klontjes zijn.Geef de file eerst in bloen,daarna in het ei mengsel en leg ze op dienblad bekleed met bakpapier en ingevet in olie.Bak op middelvuur.Draai ze een keer op de andere kant en bak tot het mooi bruin wordt.Serveer koud of warm met garnituur.

space
 Categorie:  Visgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid