De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Selderij met champignons
Omschrijving:
Selderij met champignons
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

2 kleine selderij
2 uien
1 eetlepel bloem
100 ml witte wijn
200 g champignons
peper
zout
laurierblaadjes

space
Bereiding:

Snijd selderij in plakjes van 1 cm dik.Zet ze aan de kok in water met zout.Als het gaar is laat het uitlekken.Bak de ui,voeg bloem en als begint bruin te worden voeg wijn vermengd met water.Voeg zout,peper en laurierblad.Laat de sau half uur zachtjes koken en dan giet erover de selderij.Voeg champignons,zout op smaak en laat het koken nog 20 min langer op klein vuur.

space
 Categorie:  Groentegerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid