De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Aardappelpuree
Omschrijving:

...met citroen en verse bieslook

Aardappelpuree
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 kg aardappelen
200 ml karnemelk
2 teentjes knoflook
schil van 1 citroen
groene bieslook
zout en peper

space
Bereiding:

Snijd aardappelen in blokjes en kook ze gaar.Als ze klaar zijn neem ze op een boord en voeg karnemelk everheen,verpletter en meng goed.IN een pan met boter,bak knoflook een beetje,voeg citroenschil en bieslook.Meng goed en giet over de puree.

Meng goed,breng op smaak met zout en peper en serveer.

space
 Categorie:  Groentegerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid