De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gebakken polenta met paddestoelen
Omschrijving:
Gebakken polenta met paddestoelen
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

500 g champignons
6 teentjes knoflook
1 ui
gedroogde dille
zout
peper
peterselie
polenta

space
Bereiding:

Was en snijd champignons in stukken.Bak de ui in olie voeg champignons,een kopje water,zout en peper en laat sudderen 10 min,voeg dan dille,knoflook en laat nog 5 min op vuur.Als het klaar is voeg vers gehakte petersilie.Maak polenta.In een beboterde ovenschaal voeg een laagje polenta,giet champignons mengsel en dan de rest van polenta.Geef30 min in een voorverwarmde oven op 200 gr.

space
 Categorie:  Groentegerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid