De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Romige preisoup
Omschrijving:
Romige preisoup
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

tijm
40 g bloem
500 g prei
8 dl bouillon
1 rode paprika
2 el smeerkaas
4 sneetjes tarwebrood
40 g Becel Voor koken, (roer)bakken en braden

space
Bereiding:

Was de prei en snijd deze in zeer fijne ringetjes. Houd twee eetlepels gesneden prei apart voor de garnering.
Maak de paprika schoon en snijd deze in kleine blokjes.
Verwarm becel voor koken, (roer)bakken en braden, voeg de bloem in één keer toe en roer dit zorgvuldig door. Voeg de bouillon langzaam toe. Voeg er de smeerkaas aan toe, zodat de soep lekker romig wordt.
Voeg dan de prei en paprika eraan toe en maak de soep op smaak met wat foelie en tijm.
Breng de soep aan de kook, draai het vuur laag en laat de soep, onder af en toe roeren, in 15 minuten gaar worden.

Rooster de sneetjes brood en snijd de korstjes eraf.
Serveer de sneetjes brood bij de romige preisoep. Garneer de soep met de 2 eetlepels achtergehouden prei.

space
 Categorie:  Soepen - Bouillons Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid