De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Abrikozenjam
Omschrijving:
Abrikozenjam
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

3 kg abrikozen
2 kg suiker
1 citroen
2 theelepels amandel-extract

space
Bereiding:

Breek abrikozen door midden en laat ze uitlekken een paar minuten.Leg ze in een grote pan emaille vetvrij, zet de suiker, citroensap, meng goed en laat ze zitten ongeveer 2-3 uur.Zet de pan op het vuur en als het begint te koken zet de vuur laag.Roer af en toe.Doe een druppel op een schotel en als het blijft als een parel is hetr klaar.Zet de jam in gesteriliseerde potten,doe de deksels op en zet ze onderste boven in een warme dekken.Laat het afkoelen tot de volgende dag en zet ze in de bijkeuken.

space
 Categorie:  Jam Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 dag of meer Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid