De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Preitaart met zalm
Omschrijving:
Preitaart met zalm
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

5 plakken deeg
750 g panklare prei
1 blik zalm
4 eieren
bloem om uit te rollen
2 el olijfolie
peper,zout
50 g olijven
5 el paneermeel

space
Bereiding:

Leg de plakjes deeg op elkaar maar zorg ervoor dat de hoeken steeds een stukje verspringen. Rol ze op een met bloem bestoven werkvlak uit tot een cirkel (ø 28 cm) en bekleed de ingevette vorm ermee.
Verhit de olie in een ruime pan en bak de prei in ± 10 min. al omscheppend beetgaar. Laat de prei in een vergiet uitlekken. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de prei over de bodem van de taart. Verdeel de vis en de olijven erover.
Klop de eieren met 3 el water en peper en zout naar smaak los en schenk het over de taart. Bestrijk de randen met losgeklopt ei en bak de taart in de voorverwarmde oven (200 °C) in ± 30 min. lichtbruin en gaar.

space
 Categorie:  Visgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid