De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gebakken paprika gevuld met geitenkaas
Omschrijving:
Gebakken paprika gevuld met geitenkaas
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

capsicum paprkas 4 stks. (750 g)
geitenkaas 150 g
bieslook 10 g
olijfolie 1 eetlepel
zout, peper

space
Bereiding:

Bak paprika's op een bord of in een grillpan en draai ze allemaal om. De paprika's worden gelooid wanneer de schors zwart wordt en wanneer ze zachtjes worden ingedrukt, merken ze dat ze zacht zijn geworden. Haal ze uit het vuur en doe ze in een ritszak of in een deksel met een deksel.

Laat ze een beetje afkoelen en haal ze eruit (let op dat je geen verbrande schorsstrepen achterlaat). Reinig zowel de ruggengraat als de zaden. Wees voorzichtig, eenmaal stevig is het "vlees" van de pepers gemakkelijk te scheuren, dus behandel het voorzichtig!

Leg ze op een shredder en pak elke paprika uit.
Meng in een kom de geitenkaas met een halve eetlepel olijfolie, het gehakte groene bieslook en een klein beetje vers geperste peper. Homogeniseren, proeven en zout. Deel ook kaas met bieslook op paprika's. Rol zo strak mogelijk en zorg ervoor de paprika's niet te breken.
Leg de broodjes op een bord, bestrooi ze met de rest van de olijfolie en decoreer ze eventueel met een beetje groen bieslook of groene peterselie.

space
 Categorie:  Voorgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid