De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Piemonte Pasta
Omschrijving:
Piemonte Pasta
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

4 teentjes knoflook
1 blokje bouillon
2 eetlepels olijfolie
5 eetlepels tomatenpuree
3 blaadjes verse basilicum
500 g pasta
3 tl zout

space
Bereiding:

Kook de pasta.In een pan zet 2 eetlepels olijfolie met de bouillon blokje en 5 lepels tomatenpuree,voeg gesneden knoflook en laat bakken op klein vuur.Roer af en toe.Naar 5 minuten voeg verse basilicum en laat nog 3 min op vuur.Neem daarna van het vuur af.Meng pasta met de saus,bestrooi met parmezaanse kaas en serveer.

space
 Categorie:  Pasta Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid