De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Taart met bessen
Omschrijving:
Taart met bessen
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

500 g bessen
     300 g bloem
     150 g boter
     190 g suiker
     6 eidooiers
     375 ml melk
     4 eetlepels water
     1 eetlepel rozenwater
     30 g zetmeel
     1 pakje rode gelei fakkel
     1 zakje vanillesuiker
     zout

space
Bereiding:

Meng zout met bloem,voeg boter bewaard op kamertemperatuur.
Voeg vanilliesuiker toe en omogeniseer tot je kruimels hebt.
Voeg 4 eetlepels koud water toe en kneed lichtjes , dek het deeg af met folie en geef het 30 minuten afkoelen .
Scheid dooiers en meng ze goed met 150 g suiker tot het wit wordt,voeg zetmeel,melk bewaart op kamer temperatuur en zet op vuur.
Meng continuu tot de creme dikker wordt.
Laat afkoelen.
Doe het deeg in een groote vorm van vlaai die gezalfd was met boter.
Prik het deeg met een vork.
Zet in de koelkast voor 30 min.
Voorverwarm de oven op 190 gr, zet een paar bonnen op het deeg dat het niet hoog komt,bak 15 min,verwijder de bonen en bak nog eens 20 min tot het begint bruin te worden.
Neem van het oven af en laat het afkoelen.
Nadat de creme afgekoeld is voeg de amandel extract toe en meng goed.
Giet erover de taart.
Op de creme plaatsen we de fruit die ontdooit was en gemengd met suiker.
Plaats enkele plakjes perzik op de rand van de taart.
Bereid de gelatine en strooi erover.
Laat het afkoelen.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Expert Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid