De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Chocoladepudding pannenkoeken
Omschrijving:

..., bananen, rum en honing

Chocoladepudding pannenkoeken
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 hoeveelheid pannenkoek maar vervang 2 eetlepels bloem met 2 eetlepels cacao en voeg een eetlepel kristalsuiker.


Voor de vulling:

     8 bananen, gesneden
     3 eetlepels rum
     1 eetlepel suiker
     1/2 sinaasappel, sap en schil

Voor de honing saus:

     25 g boter
     25 g bloem
     300 ml. melk
     1 eetlepel honing
     15 g amandelen of kokos vlokken

space
Bereiding:

Bereid van Pannenkoeken
  Verwarm de oven voor 5 of 190 graden C.
         Snijd de plakjes banaan. Meng in een kom bananen, rum (rum), suiker en sinaasappelsap en giet de "saus" over stukjes banaan. Leg de pannenkoeken op tafel en zet de vulling in gelijke delen op elke pannenkoek. Roll pannenkoeken en snijd ze in stukjes van 2,5 cm lengte. Schik de stukken van pannenkoeken in een ovenschaal, beboterde voorheen hing. Voor witte saus, dus ... Verhit de boter in een pan, voeg de bloem toe en bak 1 minuut, onder voortdurend roeren.
         Neem dan de pan van het vuur en voeg de melk geleidelijk aan, goed roeren.
         Zet de pan terug op het vuur, laat het koken, roer goed en laat sudderen op laag vuur 2 minuten, tot de saus indikt:
Laat afkoelen, voeg dan honing, goed roeren. Giet de saus over pannenkoeken, strooi sinaasappelschil. Zet de schotel in de oven en bak 12 tot 15 minuten.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid