De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Koffie cake met slagroom
Omschrijving:
Koffie cake met slagroom
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

Voor het deeg heb je nodig:
8 eieren
8 eetlepels suiker
1 kopje gemalen walnoten
2 eetlepels cacao
1 rum
6-7 eetlepels cacao

Voor de vulling heb je nodig:
300 g boter
10 eetlepels suiker
10 eetlepels water
3 eetlepels oploskoffie
1 rum

Voor de siroop je nodig:
1 kopje water
150 g suiker
1 rum

Voor decoratie je nodig:
walnoten
hazelnoten
pinda ontzilt
1 zakje gelatine

space
Bereiding:

Maak een harde schuim van eiwit met een snuijfje zout.Voeg suiker toe en blijf kloppen,voeg de eidooiers een voor een,rum,cacao en gemalen noten.Voeg bloem en meng voorzichtig van onder naar boven.Giet de mengsel in een rond ingevette ovenvorm en geef in de oven op 200 gr voor 30 min.Laat het afkoelen en snijd in drie plakken.Meng suiker met water,rum,nesskoffie,zet op vuur tot de suiker smelt en laat het afkoelen.Voeg de zachte boter toe en meng goed.Bewaar een kwart creme voor het garneren.Maak het siroop van water en suiker el laat op klein vuur tot het dikker wordt.Laat het afkoelen.Giet het siroop over de drie plakken gebak.Zet een plak op een bord,dan de helft van de room,de twede plak,room en de laatste plak.Kleed het cake met creme,strooi op de top met noten en pinda.Maak de gelatine in 150 ml water laat het smelten op klein vuur en giet over de cake.Laat het afkoelen en dien het.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Expert Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid