De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Rison frisse salade van tonijn en ricotta
Omschrijving:
Rison frisse salade van tonijn en ricotta
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

Rison pasta 250 g
ricotta 200 g
Tonijn stukjes in eigen sap 3 verpakkingen
rode 3 stuks. (350 g)
kappertjes 2 eetlepels (20 g)
2 eetlepels extra vergine olijfolie
verse basilicum
citroensap
zout en peper

space
Bereiding:

Zet in een pan water met zout aan de kook.Kook vervolgens pasta.Vermenf ricotta met 1 eetlepel verse basilicum,fijngehakt en 1 eetlepel olijfolie.Als pasta klaar is giet goed en zet in een kom.Giet de rest van de olie en meng goed.Als ze koud zijn,voeg tomaten gesneden in blokjes,kappertjes en tonijn stukken zonder sap.Roer,voeg citroensap en basilicum,zout en peper.Plaats op bord op een bedje van rucola.Garneer met basilicum bladjes en zet in koelkast.Serveer koud.

space
 Categorie:  Salades Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid