De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Spicy Stew
Omschrijving:
Spicy Stew
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 kg varkensvlees
2 semi-rookworst
500 g verse champignons
4 tomaten
2 uien
3 eetlepels tomatenpuree
1 bosje peterselie
olie

space
Bereiding:

Snijd het vlees in grote stukken en kruid aan alle kanten.Bak het in olie.Van tijd tot tijd besprenkel met water.Afzonderlijk bak de ui.Voeg de champignons in plakjes gesneden en naar een paar minuten de blokjes gesneden tomaten.Voeg tomatenpuree opgelost in warm water.In dit saus voeg de stukken vlees en gebakken stukken worst.Laat in de oven voor 15 min op 200 gr,voeg dan petersilie

Serveer met polenta en knoflooksaus.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid