De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Polenta met kaas en zure room
Omschrijving:
Polenta met kaas en zure room
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 l water
250 g maïs bloem
zout
400 g room
250 g kaas
100 g kaas

space
Bereiding:

Kook het water met een zout van zout en 1 theelepel tarwebloem.
Wanneer het water begint te koken, voeg de bloem toe in de regen en roer krachtig om de coagulatie te voorkomen.
Kook rundvlees, roer 5 minuten continu op laag vuur.
Je temt de kleine blokjes.
Kip 2-3 eetlepels varkensvlees in een half bord, voeg kaas toe, doe er een beetje hete mozzarella bovenop, dan kaas en de andere helft van de verse kaas van de koe en zure room.

space
 Categorie:  Voorgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid