De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Mascarpone room en chocolade
Omschrijving:
Mascarpone room en chocolade
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

200 g pure chocolade (50% cacao)
     200 g room voor slagroom
     3 eierdooiers (dooiers 2 grote en 1 middelgrote)
     250 g mascarpone

space
Bereiding:

Verwarm de slagroom maar laat het niet koken.Zet de vuur uit,voeg gebroken chocolade,lat 2 min dan draai met de lepel tot het chocolade smeelt compleet.Omogenizeer de dooiers en giet ze in het hete mengsel onder vortdurend roeren.Laat het mengsel volledig afkoelen.Meng mascarpone met 50 ml slagroom en vervolgens voeg het aan de chocolade mengsel.Zet in de koelkast voor minimaal 4 uur.Je kunt het gewoon serveren of gebruiken als vulling bij koekjes of taarten.

Note: gebruik kwaliteit chocolade.Als je niet van donkere chocolade houdt kan je melkchocolade grbruiken.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  Meer dan 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Expert Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid