De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gebakken zalm met honing-peterseliedressing
Omschrijving:
Gebakken zalm met honing-peterseliedressing
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1,5 citroen uitgeperst
1 el mosterd
2 el honing
4 el fijngehakte petersilie
5 el olijfolie
500 g zalm filet

space
Bereiding:

Schenk het sap van 1 citroen in een diep bord. Dep de zalm droog met keukenpapier en wentel de stukken vis door het citroensap. Bestrooi de vis met zout en peper en marineer ze 10 minuten.
Roer in een kommetje de honing, mosterd, peterselie, 3 eetlepels olie en het sap van de halve citroen door elkaar. Breng de dressing op smaak met zout en peper.
Verhit de resterende 2 eetlepels olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Bak de stukken zalm 3 minuten, keer ze met een spatel en bak de andere kant nog 1 minuut. De zalm is dan nog rosé van binnen. Verdeel de zalm over 4 grote borden, schep de dressing over de warme zalm.

space
 Categorie:  Visgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid