De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gearomatieerd varkens vlees
Omschrijving:
Gearomatieerd varkens vlees
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

400 g varkensfilet, gereinigd van vet
250 g Chinese noedels met een ei van gemiddelde dikte
1 eetlepel zonnebloemolie
1 grote ui, fijngehakt
1 fijngehakt teentje knoflook
1 eetlepel Chinese melange "5 smaken"
300 g mange-tout erwt
2 rode paprika's (of een rode en een oranje), gereinigd van zaden en in dunne vellen gesneden
120 ml eenvoudige groentesoep, heet
zout en peper
verse korianderblaadjes voor sier

space
Bereiding:

Snij de champignons in plakjes van 5 mm dik en snijd ze in repen van 5 mm breed. Leg het in een kom, dek het af en laat het opzij liggen.
Kook de noedels in een pan, ongeveer 4 minuten - of kook of laat het weken, volgens de instructies op de verpakking. Laat het uitlekken.
Wanneer de noedels worden bereid, wordt een wok of een grote koekenpan verwarmd. Giet de olie en kantel de kom tot de bodem van de pan uniform is, en doe dan de ui en de knoflook. Bak snel en roer ongeveer 1 minuut. Voeg de kruidenmix "5 smaken" toe en laat het gerecht nog een minuut in het vuur liggen.
Voeg de vleesreepjes toe en bak gedurende 3 minuten met het roerbakken. Erwten en paprika's worden toegevoegd; blijf gedurende 2 minuten frituren. Giet de eenvoudige soep in de wok, meng goed en kook.
Rol de noedels in de kom en meng 2-3 minuten of tot de samenstelling gehomogeniseerd is. Kruid het eten naar smaak en serveer het meteen, besprenkeling met de korianderblaadjes.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid