De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Goulash
Omschrijving:
Goulash
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 kg varkensvlees
4 rode uien
3 rode paprika
1 grote wortel
2 blikjes tomaten
200 g gedroogde tomaten in olie
6 teentjes knoflook
3 l bouillon
100 g rode bonnen uit blik
paprikapoeder
cayenne peper
zout
4 linguri zahar
kruiden voor goulash (komijn,paprikapoeder,knoflook)
olie

space
Bereiding:

Snijd het vlees in grotere stukken,bak het en dan neem het in een kom nadat gebakken is. Rasp het wortel en hak de ui en paprika klein. Bak ze een beetje samen met die geperste knoflook in zelfde olie van de gebakken vlees. Als alles beetje bruin begint te worden voeg de uitgelekte bonnen en dan het vlees.
Hierop zet de tomates gesneden in klein stukjes,suiker en specerijen.Laat het sudderen op klein vuur voor ongeveer een uur.Voeg nog zout en paprika poeder op smaak.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid