De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Vargabeles Hungarische desert
Omschrijving:
Vargabeles Hungarische desert
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 pakje met brede noedels met ei
2 eieren
2 eetlepels bloem
150 g poedersuiker
150 g kaas
100 g fetakaas
1 zakje vanillesuiker
1 handvol rozijnen
  zout poeder

space
Bereiding:

Kook noedels in gezouten water en een eetlepel olie,maar niet helemaal gaar.Meng ondertussen kaas met ei bien waarover voeg suiker, meel en specerijen.
In een vuurvaste schotel, leg een laag van noedels, giet driekwart van de vulling.Leg een tweede laag noedels dan de rest van de vulling en geef voor 30 min in een voorverwarmde oven.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid