De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gele bonen stoofschotel
Omschrijving:
Gele bonen stoofschotel
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 kg gele snijbonen
1/2 kg gehakt
5 uien
olie
4 eieren
3 eetlepels tomatenpuree verdund met een half kopje water
1 theelepel kristalsuiker
zout
peper

space
Bereiding:

Gele peule koken en laten afkoelen.Snijd de uien fijn en bak ze in olie.Bak het gehakt en als van kleur verandert meng de gebakken uien erin.Meng de vlees met 4 eieren,zout en peper naar smaak.Neem een ovenschaal,smeer met margarine,leg peulen en vlees afwisselend.De laatste laag zijn peulen.Neem 2 eieren,meng met tomatenpuree waarin je een theelepel suiker toegevoegd heb en giet in de ovenschaal op de peulen.

Geef 50 min in de oven op 200 gr.

Je kan het opdienen als hoofdgerecht.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid