De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Paddestoelen stoofpot
Omschrijving:
Paddestoelen stoofpot
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

champignons 1 kg
6 teentjes knoflook (20 g)
uien 2 stuks. (200 g)
peper 1 st. (135 g)
tomatensap 300 g
100 ml droge rode wijn
gedroogde tijm 1/2 theelepel
2 laurierblaadjes
1 bosje verse peterselie
2 eetlepels olie
zout en peper

space
Bereiding:

Reinig en was de champignons, snijd ze doormidden als ze te groot zijn. Verhit de olie in een pan en bak een beetje ui (gesneden). Voeg knoflook geperst en champignons.Dek de pan af en bak een paar minuten.Giet wijn en geef op hoge vuur.Laat 2 minuten,,,dat het alcohol verdampt,en tot de champignons gaar zijn.Voeg tomatensaus,tijm en verse peper uit de molen.Roer en laat sudderen op middelhoog vuur.Breng op smaak met zout versier met verse petersilie en serveer naast polenta.

space
 Categorie:  Groentegerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid