De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Cannelloni met spek en prei
Omschrijving:
Cannelloni met spek en prei
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

prei 3 stuks. (400 g)
400 ml groentebouillon
parmaham 170 g
12 stuks lasagnebladen.
25% vette roomcreme 200 g
1 eetlepel Dijon mosterd
Cedar kaas 100 g
paneermeel 25 g
zout en peper

space
Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 gr.Zet groentensoup op vuur en als begint te koken voeg prei gesneden in plakken van 1 cm.Laat 5 min,genoeg om te verzachten.Verwijder de prei,en laat uitlekken.Snijd spekblokjes.Zet iets meer water aan de kook met zout.Als het kookt zet een vel lasagne erin.Laat ongeveer 3 min tot het zacht is,maar niet te zacht.Zet de lasagna vel op een snijplank en zet erop prei en spek.Rol het dicht en probeer de canneloni goed vol te krijgen.Zet ze in een ovenschaal,goed tegen elkaar dat de vulling niet eruit kan komen.In een kom voeg de groenten soup,room.mosterd,zout,peper en driekwart van de kaas.Omogenizeer door schudden en giet erover de canneloni.Strooi paneermeel en cedar kaas.Steek in de hete oven ongeveer 20 min tot een goudbruin korstje is gevormd.Serveer warm met een groene salade.

space
 Categorie:  Pasta Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2025 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid