De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Zalmfilet met bosuitjes uit de oven
Omschrijving:
Zalmfilet met bosuitjes uit de oven
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

4 verse zalm filet
25 g boter
100 ml droge wijn
12 bosuitjes
1 eetlepel citroensap
15 gram fijngehakte petersilie

space
Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd van elke bosui de wortelaanzet af en een klein stukje van het groen. Halveer de dikke bosuitjes eventueel in de lengte. Leg de bosuitjes naast elkaar in de ovenschaal en strooi er wat zout en peper over. Schenk de wijn in de schaal.
Wrijf de stukken zalm in met zout, peper en citroensap. Leg ze haaks op de bosuitjes. Strooi de peterselie over de zalm en de bosuitjes. Snijd de boter in kleine blokjes en verdeel over de zalm en de bosui.
Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en bak de zalm en bosui in 20 minuten gaar.

space
 Categorie:  Visgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid